1. producten
  2. DeWalt DWE4057.

DeWalt DWE4057.

5/5

DeWalt DWE4057. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DWE4057. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DWE4057. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DWE4057.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,5 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Omschrijving van DeWalt DWE4057.

De DeWalt DWE4057 is een van de meest compacte en handzame haakse slijpers op de markt. Met een gewicht van slechts 1,8 kilogram ligt deze 800 watt slijper erg prettig in de hand dankzij een slanke behuizing. De koolborstels zijn zo ontworpen dat ze automatisch uitschakelen bij het vastlopen van de flens om ankerschade te voorkomen en zo de levensduur van de motor te verlengen. Daarnaast heeft de slijper ook anti-blokkeer flenzen waardoor het vastlopen van de flens wordt voorkomen. Naast dat de slijper uitgerust is met een 125 millimeter schijf, is hij ook gemonteerd met een schijf om je werk zo soepel mogelijk te laten verlopen. De DeWalt DWE4057 is een zeer veelzijdig en krachtig apparaat waar je veel plezier aan zult beleven. Door het lage gewicht is de slijper gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken voor verschillende toepassingen. Daarnaast is de slijper uitgerust met een vermogensregelaar waarmee je de snelheid van de slijper kunt instellen voor een nauwkeurige afwerking van elk project. Of je nu je workshop inricht of je werkplek opruimt, met de DeWalt DWE4057 krijg je de perfecte klus geklaard.

Pluspunten
  • De herstartbeveiliging voorkomt het onverwachte inschakelen van de haakse slijper

    .

    De softstart zorgt voor een elektronische zachte aanloop en voorkomt wegspringen. Je werkt altijd in de meest ideale houding door de verstelbare handgreep.

Minpunten
  • Er worden geen slijpschijven geleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DWE4057.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DWE4057. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DWE4057. weegt 2,5 kg.

DeWalt DWE4057. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DWE4057. is geschikt voor een .

DeWalt DWE4057. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.