1. producten
 2. Dremel 8260JF Platinum Editie.

Dremel 8260JF Platinum Editie.

5/5

Dremel 8260JF Platinum Editie. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Dremel 8260JF Platinum Editie. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Dremel 8260JF Platinum Editie. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Dremel 8260JF Platinum Editie.

Merk

Dremel

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,6 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Dremel 8260JF Platinum Editie.

Met de Dremel 8261JF Platinum Editie multitool creëer je al je klussen met precisie. Deze multitool is via bluetooth te koppelen aan je smartphone of tablet waardoor je met de bijgeleverde app de klussen nog beter kunt controleren, monitoren en managen. Je krijgt tips en details over de verschillende accessoires die je aan deze multitool koppelt. Daarnaast verhoog je met de app de snelheid van je apparaat en krijg je een seintje wanneer deze oververhit raakt. Met de Dremel 8260JF Platinum Editie kun je de meest uiteenlopende klussen in en rondom huis oppakken. Je krijgt 65 accessoires meegeleverd! Of je nu bezig bent met het afbramen van materialen, slijpen van messen of het fijnere schuurwerk, met deze multitool stel je het toerental in tussen de 5.000 en 30.000 rotaties per minuut. Hierdoor is deze multitool ideaal voor al je klussen met precisie.

Pluspunten
 • De multitool is geschikt voor fijnere detailwerkzaamheden dankzij de roterende beweging

  .

  De opzetstukken kunnen worden gewisseld zonder extra gereedschap

  .

  In de meegeleverde koffer kun je de multitool na gebruik netjes opbergen.

Minpunten
 • Er is geen extra verlichting om je werk beter te kunnen zien.

Veelgestelde vragen over Dremel 8260JF Platinum Editie.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Dremel 8260JF Platinum Editie. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Dremel 8260JF Platinum Editie. weegt 0,6 kg.

Dremel 8260JF Platinum Editie. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Dremel 8260JF Platinum Editie. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Dremel 8260JF Platinum Editie. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.