1. producten
  2. Makita DDF486ZJ (zonder accu).

Makita DDF486ZJ (zonder accu).

5/5

Makita DDF486ZJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DDF486ZJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DDF486ZJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DDF486ZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,6 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita DDF486ZJ (zonder accu).

De Makita DDF486ZJ (zonder accu) is een krachtige en robuuste schroefboormachine die met gemak zware klussen aankan. Het maximale koppel is maar liefst 130 Nm, waardoor hij zeer krachtig is. Daarnaast blijft het toerental ook bij zware belasting gelijk, zodat je altijd de juiste kracht kunt gebruiken. De koolborstelloze motor zorgt voor een lagere warmte ontwikkeling en een langere levensduur. De Makita DDF486ZJ beschikt ook over een dubbele LED-verlichting, waardoor je ook in donkere ruimtes precies kunt zien wat je aan het doen bent. Wanneer de machine oververhit dreigt te raken, schakelt hij automatisch uit om de schade te beperken. Indien je al een Makita LXT 18V accu in huis hebt, is deze ook geschikt voor deze schroefboormachine. Dus als je op zoek bent naar een krachtige en robuuste schroefboormachine, dan is de Makita DDF486ZJ (zonder accu) zeker een goede keuze.

Pluspunten
  • Met een boorcapaciteit van maximaal 36 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

    .

    Met de handige koffer kun je de boormachine altijd netjes opbergen.

Minpunten
  • Er worden geen boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DDF486ZJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DDF486ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DDF486ZJ (zonder accu). weegt 2,6 kg.

Makita DDF486ZJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DDF486ZJ (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

Makita DDF486ZJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.