1. producten
 2. Metabo BAE 75.

Metabo BAE 75.

5/5

Metabo BAE 75. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Metabo BAE 75. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Metabo BAE 75. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Metabo BAE 75.

Merk

Metabo

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

4,9 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Professional

Omschrijving van Metabo BAE 75.

De Metabo BAE 75 bandschuurmachine is een uiterst krachtige machine die je helpen om elk oppervlakte strak glad te schuren. Met een vermogen van maar liefst 1010 watt, betekent dat de schuurband met een maximale snelheid van 450 m/min ronddraait. De schuurband is maar liefst 7,5 centimeter breed, waardoor deze een groter oppervlakte bestrijkt. Daarnaast is de Metabo BAE 75 voorzien van een aantal handige functies waarmee je het schuren perfect onder controle houdt. Zo wordt de BAE 75 geleverd met een extra handgreep waardoor de kracht gelijkmatig over de machine verdeeld wordt. Ook wordt er een langsgeleider met de machine geleverd waarmee je precies langs het schuuroppervlak geleid wordt. Ten slotte is er ook nog een stofzak meegeleverd waarin het stof wordt opgevangen voor een schoner werkomgeving. De Metabo BAE 75 is dus een perfecte oplossing voor het schuren van elk oppervlak.

Pluspunten
 • Je houdt zelf de controle over de bandsnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  U houdt de controle over de bandsnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Het 4 meter lange netsnoer geeft je lekker veel bewegingsruimte tijdens het schuren

  .

  Het 4 meter lange netsnoer geeft u lekker veel bewegingsvrijheid tijdens het schuren. De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je deze niet continu in hoeft te drukken

  .

  De aan-schakelaar is vast te zetten zodat u deze niet constant hoeft in te drukken.

Minpunten
 • Na een tijdje zul je het schuren in je armen voelen, vanwege de hoge trillingswaarde van 5 m/s.

Veelgestelde vragen over Metabo BAE 75.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Metabo BAE 75. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Metabo BAE 75. weegt 4,9 kg.

Metabo BAE 75. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Metabo BAE 75. is geschikt voor een Professional.

Metabo BAE 75. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.