1. producten
  2. Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).

Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).

5/5

Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).

Met de Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu) combihamer ga je overal waar je maar wil aan de slag. Deze krachtige machine boort gaten tot maximaal 16 millimeter groot in beton. Met de rotatiestop kun je ook tegels van de muur af tikken en kabelgoten in de muur beitelen. De machine heeft een verstelbare tweede handgreep waarmee je de controle over de machine behoudt, ongeacht je positie. Ook in het donker klus je vrolijk verder met de ingebouwde led verlichting. De Bosch Universal Hammer 18V werkt op een Bosch POWER FOR ALL accu van 18 volt. Deze is niet meegeleverd, maar als je al een accu van 18V thuis hebt liggen, kun je deze ook gebruiken. De combihamer heeft een krachtige motor waardoor je verschillende klussen in een handomdraai klaar hebt. Met deze multifunctionele machine creëer je nieuwe mogelijkheden in de doe-het-zelf sector.

Pluspunten
  • Met een gewicht van slechts 2 kilogram is de machine zeer geschikt om lang mee te werken. Dankzij de draaistop kun je de combihamer ook gebruiken voor breekwerk. De combihamer werkt op accu, dus je hebt geen rekening te houden met een nabijgelegen stroomtoevoer.

Minpunten
  • Er worden geen boor en beitels meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). weegt 2 kg.

Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Universal Hammer 18V (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.