1. producten
 2. Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset.

Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset.

5/5

Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,4 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset.

De Bosch Advanced Impact 900 is een ideale klopboormachine voor zowel doe-het-zelvers als vakmensen. Met de 900 watt motor en zijn handige Kickback Control is deze klopboormachine meer dan geschikt voor het boren in hardere materialen zoals baksteen. Met de variabele toerentalregeling blijft het toerental gelijk, ook als je veel gaten achter elkaar maakt. Je bent hierdoor verzekerd van een schoon en gelijkmatig resultaat. De Advanced Impact 900 is ook uitgerust met een dieptestop, extra handgreep en een 15-delige borenset. Hiermee kun je diverse materiaalsoorten boren, of het nu gaat om hout, metaal of steen. De machine is bovendien erg gebruiksvriendelijk en kan ook bij regelmatig en langdurig gebruik de klus klaren, zodat je altijd de juiste resultaten kunt behalen.

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor het uitvoeren van licht boorwerk in tegels en steen, door de klopfunctie aan te zetten

  .

  Hij heeft een boorcapaciteit tot 40 millimeter in hout, waardoor je hem kunt gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  De klopboormachine wordt geleverd met een koffer en 15-delige borenset.

Minpunten
 • Zonder werkverlichting is het moeilijk om te klussen op een slecht verlichte plek.

Veelgestelde vragen over Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset. weegt 2,4 kg.

Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Advanced Impact 900 + 15-delige accessoireset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.