1. producten
  2. Bosch Professional GTR 55-225.

Bosch Professional GTR 55-225.

5/5

Bosch Professional GTR 55-225. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GTR 55-225. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GTR 55-225. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GTR 55-225.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

4,8 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch Professional GTR 55-225.

Met de Bosch Professional GTR 55-225 wandschuurmachine kun je muren en plafonds gemakkelijk schuren. De flexibele schuurkop zorgt ervoor dat de machine makkelijk over muren en plafonds beweegt en een egaal resultaat verzorgt zonder de kans op beschadiging. Met de plafondzuigfunctie via een bouwstofgzuiger, werk je nog stofvrijer en voelt de machine ook een stuk lichter aan. Bovendien is de GTR 55-225 voorzien van een ergonomische L-vormige handgreep voor meer comfort en minder vermoeide armen. Na gebruik kun je de wandschuurmachine gemakkelijk opbergen in de meegeleverde transportkoffer. Met de Bosch Professional GTR 55-225 wandschuurmachine heb je het perfecte gereedschap bij de hand om muren en plafonds te schuren.

Pluspunten
  • Dankzij de plafondzuigfunctie voelt de machine minder zwaar aan en je kunt langdurig schuren. Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Je kunt het schuurpapier razendsnel en gemakkelijk vervangen dankzij de klittenbandbevestiging.

Minpunten
  • Je krijgt er geen extra schuurpapier bij.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GTR 55-225.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GTR 55-225. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GTR 55-225. weegt 4,8 kg.

Bosch Professional GTR 55-225. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GTR 55-225. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GTR 55-225. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.