1. producten
 2. Makita BO4565K + schuurbladen (5x).

Makita BO4565K + schuurbladen (5x).

5/5

Makita BO4565K + schuurbladen (5x). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita BO4565K + schuurbladen (5x). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita BO4565K + schuurbladen (5x). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita BO4565K + schuurbladen (5x).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,1 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita BO4565K + schuurbladen (5x).

Met de Makita BO4565K + schuurbladen set krijg je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. De schuurmachine heeft zowel een rechthoekige als een driehoekige schuurzool, wat het schuren van lastig bereikbare hoekjes en vlakke delen veel gemakkelijker maakt. Bovendien maakt de schuurmachine maar liefst 28.000 schuurbewegingen per minuut, wat resulteert in een hoog schuurresultaat. Hierdoor kun je veel stof verwachten dat tijdens het schuren vrijkomt. Om dit stof tegen te gaan, heeft de Makita BO4565K een stofbox, zodat al het stof door de stofafzuiging in de stofbox wordt gezogen. Daarbij worden er 5 schuurbladen met een korrelgrootte van 80 meegeleverd, zodat je direct aan de slag kan. De Makita BO4565K + schuurbladen set is ideaal voor kleine klussen in en om het huis.

Pluspunten
 • Dit pakket bestaat uit een delta- en vlakschuurmachine met 5 schuurbladen, zodat je direct aan de slag kunt gaan

  .

  Met de verwisselbare zolen kun je de multischuurmachine gebruiken voor allerlei verschillende oppervlakken

  .

  Dankzij de lage trillingswaarde van 4 m/s voel je de trillingen bijna niet in je arm.

Minpunten
 • Bij langdurig schuren kan het hoge geluidsniveau van de schuurmachine storend zijn voor de omgeving.

Veelgestelde vragen over Makita BO4565K + schuurbladen (5x).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita BO4565K + schuurbladen (5x). werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita BO4565K + schuurbladen (5x). weegt 1,1 kg.

Makita BO4565K + schuurbladen (5x). heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita BO4565K + schuurbladen (5x). is geschikt voor een Professional.

Makita BO4565K + schuurbladen (5x). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.