1. producten
  2. Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu).

Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu).

5/5

Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,82 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu).

Met de Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu) kun je je klussen in huis en tuin eenvoudig aanpakken. Deze krachtige klopboormachine boort gaten tot wel 150 millimeter in hout en tot 20 millimeter in steen. Ideaal voor zware schroefklussen is de GSB 18V-150 C voorzien van een koppel van 150 newtonmeter. Met de Electronic Angle Detection draai je loodrecht in het hout, en de terugslagbeveiliging voorkomt dat de machine terugslaat. Dit apparaat is onderdeel van het 18V accu platform van Bosch Professional, waardoor je al aangeschafte accu's ook op deze machine kunt gebruiken. De GSB 18V-150 C BITURBO biedt je de mogelijkheid om moeiteloos grote gaten te boren, schroeven los te draaien en andere klussen in huis en tuin aan te pakken. Het apparaat heeft een krachtige motor waardoor het gemakkelijk is om door verschillende materialen te boren. Daarnaast heeft de machine een koppel van 150 newtonmeter waarmee je zelfs de meest verroeste schroeven losdraait. Ook zit er een terugslagbeveiliging aan waardoor je geen kans loopt dat de machine terugslaat bij vasthaken. Met de Electronic Angle Detection kun je altijd loodrecht in het hout schroeven. Als je al een accu bij het Bosch Professional 18V accu platform hebt, kun je deze ook gebruiken op deze machine. Kortom, de Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu) geeft je de mogelijkheid om je klussen gemakkelijk aan te pakken.

Pluspunten
  • Met een boORKRACHT van maximaal 150 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote gaten. Met een hoge maximale koppel van 150 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk. Met de handige koffer kun je de boormachine altijd netjes opbergen.

Minpunten
  • Er worden geen bits, boor of accu's meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu). weegt 1,82 kg.

Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Professional GSB 18V-150 C BITURBO (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.