1. producten
  2. Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

5/5

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,7 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

De Bosch UniversalImpact 700 is een krachtige en veelzijdige klopboormachine die perfect is voor kleine klussen tot grote projecten. Met de 700 watt motor heb je meer dan genoeg kracht om verschillende materialen te boren. Van hout tot zachte steensoorten, je kunt het allemaal met de UniversalImpact 700. Bovendien heb je met de meegeleverde accessoireset 39 verschillende soorten en formaten boren bij de hand. De Bosch UniversalImpact 700 is daarnaast uitermate gebruiksvriendelijk, dankzij de compacte en lichte constructie. Met zijn 1,7 kilogram is de boormachine gemakkelijk in gebruik en dus ook perfect voor langdurig klussen of bovenhands werken. De extra handgreep biedt optimale controle, zelfs als je bijvoorbeeld gaten in het plafond moet boren. Bovendien heb je met de dieptestop altijd precies de juiste diepte. Kortom, de Bosch UniversalImpact 700 met accessoireset is een veelzijdige en krachtige boormachine die je voor allerlei klussen inzet.

Pluspunten
  • Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen. Je kunt gaten van maximaal 30 millimeter boren in hout wat genoeg is voor bijna alle klussen in en rondom het huis. Met een gewicht van slechts 1,7 kilogram is het mogelijk om langdurig te klussen.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het moeilijk is om klussen uit te voeren op slecht verlichte plekken.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. weegt 1,7 kg.

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch UniversalImpact 700 + accessoireset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.