1. producten
 2. Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset.

Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset.

5/5

Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset.

De Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset is een krachtige gereedschap voor al je klussen in en om het huis. Door de krachtige motor kan je met deze boor gaten tot 30 millimeter maken in hout. Daarnaast schroef je gemakkelijk verschillende type schroeven vast met de bits die meegeleverd worden. Ook boor je met de klopfunctie door baksteen en tegels. Zo maak je bijvoorbeeld een gat in de muur voor een boekenplank of schilderij. Je wisselt snel tussen schroeven en boren dankzij de 2 versnellingen. De boor is onderdeel van het Bosch POWER FOR ALL 18V accu platform. Zo gebruik je de meegeleverde accu ook op ander gereedschap van hetzelfde platform. Dankzij de 41-delige bit- en borenset heb je al je klusjes in een handomdraai gedaan.

Pluspunten
 • Dankzij de 41-delige bit- en borenset kun je meteen aan de slag met klussen

  .

  Met de klopfunctie kun je ook boor in tegels en steen

  .

  De klopboormachine is compatibel met het Bosch POWER FOR ALL 18V accu platform, dus je hebt één accu voor al je Bosch POWER FOR ALL 18V gereedschap.

Minpunten
 • Met een accucapaciteit van 1,5 Ah is de accu snel leeg bij intensief klussen.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset. weegt 1 kg.

Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch UniversalImpact 18 + 41-delige bit- en borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.