1. producten
  2. DeWalt DWE4207-QS.

DeWalt DWE4207-QS.

5/5

DeWalt DWE4207-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DWE4207-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DWE4207-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DWE4207-QS.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,2 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Omschrijving van DeWalt DWE4207-QS.

Met zijn krachtige 1200 watt motor, is de DeWalt DWE4207-QS een stevige en betrouwbare partner in je werkplaats. De enige die je nodig hebt. Je kunt de slijper gebruiken voor een breed scala aan doeleinden, zoals het slijpen van metaal, hout en steen. Deze slijper heeft een variabele toerental, waarmee je de snelheid kunt aanpassen aan de klus die je uitvoert. Deze slijper is voorzien van een softstart, waardoor je de klus precies kunt uitvoeren zoals jij het wenst. Bovendien is de slijper stofdicht, wat betekent dat je minder stof en gruis inademt tijdens het klussen. De slijper is ook voorzien van een lage trillingsdemping en een geïntegreerd luchtankerend systeem, waardoor je urenlang comfortabel kunt werken. Kortom, de DeWalt DWE4207-QS is een betrouwbare en krachtige slijper met vele voordelen.

Pluspunten
  • De herstartbeveiliging voorkomt onverwacht inschakelen van de haakse slijper. De softstart zorgt voor een elektronische zachte aanloop en voorkomt wegspringen. De beschermkap is eenvoudig in te stellen zonder extra gereedschap.

Minpunten
  • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DWE4207-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DWE4207-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DWE4207-QS. weegt 2,2 kg.

DeWalt DWE4207-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DWE4207-QS. is geschikt voor een .

DeWalt DWE4207-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.