1. producten
  2. Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set.

Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set.

5/5

Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set.

Merk

Metabo

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set.

De Metabo UHE 2660-2 Quick Set is een machine die je veelzijdig inzet. Als je bijvoorbeeld een kleine betonnen muur afbreekt of tegels bikt, dan heeft de combihamer een rotatiestop. Hierdoor kun je in beton boren tot 26 millimeter. Daarnaast heeft de machine een hoge slagkracht, waardoor je zwaarder breekwerk aan kunt pakken. In tegenstelling tot andere boorhamers heb je met de Metabo UHE 2660-2 Quick Set ook de mogelijkheid om in hout en metaal te boren. Dit komt door de meegeleverde SDS-Plus boorkop en de snelspanboorkop. Met een kabellengte van 4 meter heb je veel bewegingsvrijheid. De combihamer is tevens voorzien van een opbergkoffer, waardoor je het apparaat gemakkelijk naar een volgende klus meeneemt.

Pluspunten
  • Dankzij de extra snelspanboorkop kun je ook hout- of metaalboren met een 'normale' aansluiting gebruiken. Dankzij de rotatiestop kun je de machine niet alleen voor boren gebruiken, maar ook voor het afbreken van een betonnen muurtje of het afbikken van tegels. De boorcapaciteit van maximaal 26 millimeter in beton is genoeg voor verschillende boorklussen.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor het lastig is om klussen te doen op slecht verlichte plekken.

Veelgestelde vragen over Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set. weegt 3 kg.

Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Metabo Multihamer UHE 2660-2 Quick Set. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.