1. producten
 2. Makita HR2230.

Makita HR2230.

5/5

Makita HR2230. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita HR2230. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita HR2230. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita HR2230.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,6 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Makita HR2230.

Behalve een krachtige motor, beschikt de Makita HR2230 ook over een comfortabele handgreep. Deze is voorzien van een rubberen, antislip coating, waardoor hij gemakkelijk in de hand ligt, ook bij intensief gebruik. De boorhamer is ook voorzien van een gereedschapsschakelaar die je kunt vergrendelen. Hierdoor kun je met één hand de machine bedienen, zonder dat je de schakelaar continu hoeft in te drukken. Als je trilt of stoot, wordt de schakelaar uitgeschakeld. De HR2230 is ook voorzien van een snelwisselsysteem waarmee je eenvoudig verschillende boorkoppen kunt verwisselen. Daarnaast heeft de boorhamer een LED-lampje die je werkplek verlicht. Met de Makita HR2230 heb je een efficiënte en duurzame boorhamer in handen, waarmee je verschillende gaten in een betonnen muur of vloer kunt boren. Deze boormachine is geschikt voor zowel doe-het-zelvers als professionals.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 2,6 kilogram kun je comfortabel een paar uur achter elkaar klussen. Dankzij de handige koffer is de boorhamer gemakkelijk te vervoeren. Je hebt lekker veel bewegingsruimte dankzij het 4 meter lange netsnoer.

Minpunten
 • 1

  .

  Er is geen rotatiestop voor breekwerkzaamheden

  .

  2

  .

  Er worden geen bits of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita HR2230.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita HR2230. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita HR2230. weegt 2,6 kg.

Makita HR2230. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita HR2230. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita HR2230. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.