1. producten
 2. Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).

Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).

5/5

Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,1 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).

De Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu) is een veelzijdige machine met een afneembare boorkop. Dit is een unieke eigenschap waarmee je op een zeer efficiënte manier kunt schakelen tussen verschillende klussen. Je klikt simpelweg de boor met het boortje er nog in af en stopt de schroef in de zeskant bithouder. Zo schakel je dus razendsnel tussen verschillende taken. Daarnaast past het toerental zich automatisch aan naar de juiste snelheid. Bovendien is de ingebouwde ledverlichting ideaal om precies te zien waar je het boorgat moet maken. Met een gewicht van 1,1 kilogram is deze veelzijdige machine ook zeer handig in gebruik. De Bosch AdvancedImpact 18V is een zeer krachtige machine met innovatieve technologie. Door de hoge koppel van maximaal 135Nm is deze machine uiterst geschikt voor alle klussen in huis. De ergonomische handgreep maakt de machine makkelijk te bedienen en de maximaal 18V aan vermogen garanderen stevige prestaties. De maximaal 20.000 toeren per minuut borgen een perfect resultaat, zelfs bij het zwaardere werk. Met deze allround schroef- en boormachine ben je dus voorbereid op allerlei klussen.

Pluspunten
 • Je verwijdert de boorkop met boor en al om vervolgens snel verder te gaan met schroefwerk met de onderliggende bithouder

  .

  Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen door de klopfunctie aan te zetten

  .

  De machine heeft een Bosch POWER FOR ALL accu platform, waardoor je één accu hebt voor al je Bosch elektrisch gereedschap.

Minpunten
 • Er worden geen bitjes of boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). weegt 1,1 kg.

Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch AdvancedImpact 18V (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.