1. producten
  2. Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf.

Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf.

5/5

Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer, Slijpschijf

Type klusser

Omschrijving van Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf.

De Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf is een krachtige en compacte haakse slijper die je helpen bij al je klussen. Met de 880 watt motor heb je genoeg vermogen om ook de meest veeleisende taken aan te kunnen. Wat deze haakse slijper bijzonder maakt, is dat hij voorzien is van 2 diamantschijven, zodat je meteen aan de slag kunt. De zijhandgreep is verstelbaar zonder gereedschap, waardoor je de slijptol gemakkelijk links of rechts kunt zetten, afhankelijk van de locatie van de te slijpen leiding, buis of metalen plaat. Ook bij intensief gebruik blijft de GWS 880 lang in goede staat door de stofbestendige ventilatiesleuven. Daarbij wordt bij de haakse slijper ook een koffer geleverd, waarmee je het gereedschap netjes kunt opbergen als je klaar bent. Kortom, de GWS 880 is een betrouwbaar en krachtig gereedschap dat je bij al je slijpklussen gaat helpen.

Pluspunten
  • De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de haakse slijper

    .

    De verstelbare handgreep zorgt er altijd voor dat je in de meest ideale houding kunt werken.

Minpunten
  • De haakse slijper is niet uitgerust met een softstart voor een rustige start.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf. weegt 2 kg.

Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer, Slijpschijf.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf. is geschikt voor een .

Bosch Professional GWS 880 + 2x diamantschijf. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.