1. producten
 2. Bosch PMF 250 CES SystemBox.

Bosch PMF 250 CES SystemBox.

5/5

Bosch PMF 250 CES SystemBox. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PMF 250 CES SystemBox. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PMF 250 CES SystemBox. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PMF 250 CES SystemBox.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,4 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Toolbox

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch PMF 250 CES SystemBox.

De Bosch PMF 250 CES Systembox is een multifunctionele tool waarmee je kunt frezen, zagen, slijpen, schuren en snijden. Met een krachtige motor van 250 watt en een maximum van 20.000 trillingen per minuut maakt deze machine klusjes klein. De 20 meegeleverde accessoires bieden veel mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld invalzaagbladen om houten oppervlakken te bewerken of een delta schuurplateau om alle hoekjes van een trap te schuren. Dankzij Bosch Electronic is het aantal oscillatiebewegingen traploos instelbaar, waardoor je in elk materiaal gecontroleerd te werk gaat. De Bosch PMF 250 CES Systembox is zeer geschikt voor klussers die veelzijdigheid zoeken. De multitool en accessoires worden geleverd in een stevige en stapelbare Bosch Systembox. Hierdoor is het makkelijk om je opbergmogelijkheden te vergroten. Met de Bosch PMF 250 CESSystembox en de meegeleverde accessoires kun je zorgeloos aan de slag met je klussen.

Pluspunten
 • Je gebruikt de multitool voor schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging

  .

  Opzetstukken wissel je zonder extra gereedschap

  .

  Je werkt gecontroleerd dankzij de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
 • Het bereik is beperkt door zijn 3 meter lange snoer.

Veelgestelde vragen over Bosch PMF 250 CES SystemBox.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PMF 250 CES SystemBox. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PMF 250 CES SystemBox. weegt 1,4 kg.

Bosch PMF 250 CES SystemBox. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Toolbox.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PMF 250 CES SystemBox. is geschikt voor een Professional.

Bosch PMF 250 CES SystemBox. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.