1. producten
  2. BLACK+DECKER BDCDS18-QW.

BLACK+DECKER BDCDS18-QW.

5/5

BLACK+DECKER BDCDS18-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BDCDS18-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BDCDS18-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BDCDS18-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van BLACK+DECKER BDCDS18-QW.

De BLACK+DECKER BDCDS18-QW is uiterst geschikt voor al uw schuurwerken. Of het nu gaat om het schuren van traptreden, kozijnen, deuren of meubilair, deze schuurmachine is zeer flexibel en gemakkelijk te gebruiken. De machine heeft een duurzame constructie, waardoor het een lange levensduur heeft. De krachtige motor met een vermogen van 18 volt zorgt voor een snelle werking met 12.000 schuurbewegingen per minuut, waardoor je het schuurwerk in korte tijd klaar hebt. De BLACK+DECKER BDCDS18-QW is draadloos en heeft ook een lange levensduur dankzij de lithium-ion batterij. Deze schuurmachine is voorzien van een ergonomisch ontwerp, waardoor je hem gemakkelijk met 1 hand kunt bedienen. Hij is licht van gewicht en daardoor uiterst geschikt voor schuurwerk in moeilijk bereikbare hoeken. De schuurvellen zijn eenvoudig te vervangen dankzij de klittenbandbevestiging. Zo heb je de machine steeds klaar voor gebruik. Met de BLACK+DECKER BDCDS18-QW heb je een professionele tool in huis voor al uw schuurwerk.

Pluspunten
  • Dankzij het werken met een accu kun je volledig draadloos werken. De aan-schakelaar kan worden vastgezet zodat je deze niet voortdurend in hoeft te drukken. Schuurpapier kun je razendsnel en gemakkelijk vervangen dankzij de klittenbandbevestiging.

Minpunten
  • Schuursnelheid is altijd constant omdat er geen variable snelheidsregeling is

    .

    Na een tijdje lange schuurwerkzaamheden zul je trilling voelen in je armen, dankzij de hoge trillingswaarde van 7,3 m/s.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BDCDS18-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BDCDS18-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BDCDS18-QW. weegt 2 kg.

BLACK+DECKER BDCDS18-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BDCDS18-QW. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

BLACK+DECKER BDCDS18-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.