1. producten
  2. DeWalt DCD800E1T-QW.

DeWalt DCD800E1T-QW.

5/5

DeWalt DCD800E1T-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCD800E1T-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCD800E1T-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCD800E1T-QW.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van DeWalt DCD800E1T-QW.

De DeWalt DCD800E1T-QW schroefboormachine is een compacte en krachtige machine voor het boren van gaten tot wel 55 millimeter in hout. Met de meegeleverde 18 Volt 1,7 XR PowerStack accu is het nog comfortabeler werken. De koolborstelloze motor levert een koppel van 90Nm. Zelfs bij slecht verlichte plekken werk je nog efficiënt door de draaibare LED verlichting. Na gebruik berg je de DCD800E1T-QW eenvoudig op in de TSTAK koffer. Dankzij de XR accuplatform kun je de accu ook gebruiken op andere 18 Volt machines. Met de DeWalt DCD800E1T-QW schroefboormachine kun je gemakkelijk en snel gaten boren tot wel 55 millimeter in hout. De meegeleverde 18 Volt 1,7 XR PowerStack accu is lichter en kleiner dan een standaard XR accu. Hierdoor wordt het werken nog comfortabeler en kun je langer doorwerken. De koolborstelloze motor levert een koppel van 90Nm, waardoor je zelfs bij slecht verlichte plekken nog goed kunt boren. Na gebruik berg je de DCD800E1T-QW eenvoudig op in de TSTAK koffer. De XR accuplatform geeft je de mogelijkheid om de accu ook te gebruiken op andere 18 Volt machines. Deze schroefboormachine is een must-have voor elke doe-het-zelver om efficiënt gaten te boren in hout.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde DeWalt XR accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu-platform. Door de hoge maximale koppel van 90 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk. Met een gewicht van slechts 1,28 kilogram is het mogelijk om langdurig klussen te blijven doen.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boor meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD800E1T-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCD800E1T-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCD800E1T-QW. weegt 1,2 kg.

DeWalt DCD800E1T-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCD800E1T-QW. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

DeWalt DCD800E1T-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.