1. producten
  2. Makita DHP485RFJ.

Makita DHP485RFJ.

5/5

Makita DHP485RFJ. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DHP485RFJ. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DHP485RFJ. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DHP485RFJ.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,8 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita DHP485RFJ.

De Makita DHP485RFJ is de perfecte klopboormachine voor zowel professionele als doe-het-zelfklussen. Hij heeft een maximale koppel van 50 Nm, waarmee je tot 38 millimeter grote gaten kunt maken. De boormachine is uitgerust met een elektrische motorrem, waardoor hij direct stopt als je de schakelaar loslaat. Met de schakelaar kun je ook precies het toerental instellen zodat je de volledige controle hebt over de schroef- of boorklus. Daarnaast worden er twee accu's meegeleverd, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen. De accu's maken gebruik van het Makita LXT-accuplatform, waardoor je de accu's ook gebruiken voor ander Makita gereedschap. Dit maakt de Makita DHP485RFJ een perfecte oplossing voor iedereen die zijn klussen efficiënt en grondig wil uitvoeren.

Pluspunten
  • Met een maximale boorcapaciteit van 38 millimeter in hout, is het geschikt voor het maken van grote boorgaten. Je kunt de meegeleverde Makita LXT accu ook gebruiken op ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform. Met de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen.

Minpunten
  • Er worden geen boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DHP485RFJ.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DHP485RFJ. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DHP485RFJ. weegt 1,8 kg.

Makita DHP485RFJ. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DHP485RFJ. is geschikt voor een Professional.

Makita DHP485RFJ. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.