1. producten
 2. Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

5/5

Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,2 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

De Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset is de perfecte set voor al je kluswerk. De boorhamer heeft een lage trillingswaarde en is daarom erg comfortabel in gebruik. Met een maximaal vermogen van 610 Watt kun je stevige materialen zoals steen, beton en hout boren. Ook kun je hiermee kleine schroefgaten maken en verwerken. Met de 6-delige SDS-Plus borenset heb je alles bij de hand om te beginnen met boren. De boorhamer heeft een gewicht van slechts 2,2 kilogram, waardoor je lange tijd achter elkaar kunt klussen zonder vermoeide armen. De softgrip en het ergonomische design maken de PBH 2100 RE zeer handzaam, zelfs voor beginnende klussers. Alle toebehoren en het apparaat kun je opbergen in de meegeleverde opbergkoffer. Met deze uitvoering van de Bosch PBH 2100 RE heb je alles in huis om gemakkelijk een groot schilderij of zware boekenplank op een betonnen muur te hangen. De Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset is een krachtige boorhamer met veel mogelijkheden. Je kunt hiermee verschillende materialen boren, zoals steen, beton en hout. Ook kun je kleine schroefgaten maken en verwerken. Met een maximale boorcapaciteit van 20 millimeter zijn er geen materialen waar je niet doorheen kunt boren. De boorhamer heeft een lage trillingswaarde en is daarom erg comfortabel in gebruik. Dankzij het lage gewicht van 2,2 kilogram kun je lange tijd achter elkaar klussen zonder dat je vermoeide armen krijgt. Met de 6-delige SDS-Plus borenset en een meegeleverde opbergkoffer heb je alles bij de hand om aan de slag te gaan. Dankzij de softgrip en het ergonomische design is de bo.

Pluspunten
 • Met een gewicht van slechts 2,2 kilogram kan je de combihamer goed in de hand houden

  .

  Naast boren, kun je met de machine ook lichte beitelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het afbreken van een stenen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Met de meegeleverde boren kun je direct aan de slag.

Minpunten
 • De slagkracht van 1,7 joule is niet hoog genoeg voor het zwaardere kluswerk.

Veelgestelde vragen over Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. weegt 2,2 kg.

Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch PBH 2100 RE + 6-delige SDS-Plus borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.