1. producten
 2. Makita HR2631FTJ.

Makita HR2631FTJ.

5/5

Makita HR2631FTJ. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita HR2631FTJ. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita HR2631FTJ. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita HR2631FTJ.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita HR2631FTJ.

De Makita HR2631FTJ is een veelzijdige combinatiehamer die is ontworpen voor zware boor- en breekwerkzaamheden. Met een vermogen van 800 watt kun je tot 26 millimeter diep in beton boren. Deze machine is uitgerust met 40 beitelstanden, waardoor je voor elke klus de juiste instelling vindt. Daarnaast is de combihamer uitgerust met een snelspan- en SDS-boorkop, waar je met één druk op de knop tussen kunt wisselen. Dankzij de actieve Anti Vibratie Technologie heb je een lager trillingsniveau. Daarnaast is de pasvorm van de combihamer zo ontworpen dat je gemakkelijk kunt boren in plafond, vloer en muur. Ook deze machine heeft een speciale stofafzuiging die het stof en de rommel, waar je mee te maken kunt krijgen, afvoert. Met de Makita HR2631FTJ krijg je dus een krachtige combinatiehamer waarmee je al je boor- en breekwerkzaamheden efficiënt kunt uitvoeren.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden, dankzij de rotatiestop

  .

  Je gebruikt de machine ook voor breekwerk, dankzij de rotatiestop. Met een gewicht van slechts 3 kilogram is de machine heel geschikt om langdurig mee te werken

  .

  Met een gewicht van slechts 3 kilogram is de machine perfect geschikt om lang mee te werken. Dankzij de extra boorkop kun je zowel snelspan- als sds-boren gebruiken

  .

  Dankzij de extra boorkop kun je zowel snelspan- als SDS-boormachines gebruiken.

Minpunten
 • Er worden geen boor- en/of beitel accessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita HR2631FTJ.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita HR2631FTJ. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita HR2631FTJ. weegt 3 kg.

Makita HR2631FTJ. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita HR2631FTJ. is geschikt voor een Professional.

Makita HR2631FTJ. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.