1. producten
 2. Bosch Professional GWS 1400 + koffer.

Bosch Professional GWS 1400 + koffer.

5/5

Bosch Professional GWS 1400 + koffer. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GWS 1400 + koffer. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GWS 1400 + koffer. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GWS 1400 + koffer.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,9 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer, Slijpschijf

Type klusser

Omschrijving van Bosch Professional GWS 1400 + koffer.

De Bosch Professional GWS 1400 + koffer is een krachtige en veelzijdige slijper. Met 1400 watt vermogen is deze slijptol geschikt voor zware klussen en het onbelaste toerental van 11.000 toeren per minuut zorgt voor extra kracht. Bovendien is de slijper licht van gewicht en compact, waardoor hij comfortabel is om te gebruiken. Ook is de handgreep aan beide kanten vast te zetten, zodat er met de slijper in zowel de linker- als rechterhand gewerkt kan worden. Met de meegeleverde 125 millimeter diamantschijf kun je diverse materialen doorslijpen. Denk aan metalen buizen, pijpen of tegels. De koffer maakt het makkelijk om de slijper op te bergen en mee te nemen. Zo heb je altijd je krachtige slijptol bij de hand.

Pluspunten
 • De haakse slijper wordt geleverd met een diamantslijpschijf

  .

  Onder zware belasting blijft het toerental van de slijper constant, zodat je een consistent resultaat krijgt

  .

  Dankzij de draaibare slijpkop kun je ook moeilijk bereikbare hoeken te lijf gaan.

Minpunten
 • De haakse slijper is niet uitgerust met een herstartbeveiliging.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GWS 1400 + koffer.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GWS 1400 + koffer. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GWS 1400 + koffer. weegt 1,9 kg.

Bosch Professional GWS 1400 + koffer. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer, Slijpschijf.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GWS 1400 + koffer. is geschikt voor een .

Bosch Professional GWS 1400 + koffer. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.