1. producten
 2. BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

5/5

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,3 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

Met de BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW heb je alles in huis wat je nodig hebt om diverse boor- en schroefklussen uit te voeren. Deze 18 volt accuklopboormachine biedt een boorcapaciteit van 25 millimeter in hout en 10 millimeter in metaal, steen en andere materialen. Dankzij de klopfunctie kun je zelfs de hardere materialen aan. Om je klus te voltooien beschik je over 2 18 volt accu's van 1,5 Ah. Deze accu's kun je gemakkelijk verwisselen met andere BLACK+DECKER elektrisch gereedschap met hetzelfde accu platform. Bovendien is er een praktische werklamp aanwezig om je te verlichten wanneer je op wat donkerder plekken werkt. De boormachine wordt geleverd met 80 accessoires in een flightcase, waardoor je alles netjes opbergt en direct voldoende accessoires in huis hebt. Zo ben je goed voorbereid om aan de slag te gaan!

Pluspunten
 • Met een boordiameter van 25 millimeter in hout, kun je deze gebruiken voor verschillende boorklussen

  .

  Dankzij de slagfunctie kun je niet alleen boort in hout, gips, metselwerk en metaal, maar ook in tegels en baksteen

  .

  Je kunt de meegeleverde B+D 18 volt accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu-platform.

Minpunten
 • Bij intensief klussen raakt de accu van 1,5 Ah relatief snel leeggebruikt.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. weegt 1,3 kg.

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer, Toolbox.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

BLACK+DECKER BDC718AS2F-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.