1. producten
  2. Bosch Professional GSB 18V-21.

Bosch Professional GSB 18V-21.

5/5

Bosch Professional GSB 18V-21. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GSB 18V-21. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GSB 18V-21. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GSB 18V-21.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch Professional GSB 18V-21.

Deze klopboormachine heeft een aantal extra functies waarmee je nog sneller en effectiever kunt werken. Zo is de GSB 18V-21 uitgerust met een 13 millimeter koppelspanning, waardoor je schroeven nog krachtiger vast kan draaien. Ook heeft deze klopboormachine een variabele toerentalregeling, waardoor je de boorsnelheid kunt aanpassen op het te boren materiaal. Daarnaast heeft de GSB 18V-21 een extra lange accuduur. Je kunt hierdoor tot wel 100 schroeven plaatsen met één acculading. Kortom, met de Bosch Professional GSB 18V-21 kun je eenvoudig grote schroeven in hout en gaten tot 10 millimeter in baksteen boren. Je kunt zelfs in slecht verlichte ruimtes blijven werken. Met de extra functies kun je sneller en effectiever werken. De Bosch Professional GSB 18V-21 is een ideale klopboormachine voor al je klussen.

Pluspunten
  • Met een boorcapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. De L-Boxx is stevig vast te klikken op andere koffers binnen dit opbergsysteem en daardoor is het eenvoudig mee te nemen. Je kunt de meegeleverde Bosch Flexible Power System accu ook gebruiken voor andere 18 volt elektrische gereedschappen van hetzelfde merk met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • Er worden geen bits of boorhulzen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSB 18V-21.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GSB 18V-21. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GSB 18V-21. weegt 2 kg.

Bosch Professional GSB 18V-21. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GSB 18V-21. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GSB 18V-21. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.