1. producten
  2. BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

5/5

BLACK+DECKER BEHS03K-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BEHS03K-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BEHS03K-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

4,9 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

Met de BLACK+DECKER BEHS03K-QS heb je een stevige combihamer in handen. De 1250 watt motor heeft een slagkracht van maar liefst 3,7 joule, waarmee je gemakkelijk grote gaten in beton boort. Je kunt er ook mee afbreken wat je maar wilt. De Vibratie Demping Technologie zorgt er bovendien voor dat je minder last hebt van trillingen. Hierdoor kun je langer doorwerken zonder dat je spierpijn krijgt. De combihamer heeft een SDS-Plus boorkop, waardoor je boor niet los schiet. Naast een koffer wordt er ook een zijhandgreep bij de BEHS03K-QS geleverd. Deze kun je op verschillende manieren instellen, afhankelijk van de hoek waarin je aan de slag gaat. Ook is het mogelijk de handgreep er helemaal af te halen als je deze niet nodig hebt. Met de BLACK+DECKER BEHS03K-QS ben je dus uitstekend uitgerust voor je boren en sloopwerk.

Pluspunten
  • Naast boren kan je met deze machine ook licht beitelwerk uitvoeren, zoals het afbreken van een muurtje in steen of het afbikken van tegels. Je boort gaten van maximaal 32 millimeter in beton, voldoende voor vrijwel alle klussen in en om het huis. Dankzij de handige case kun je de combihamer altijd netjes opbergen.

Minpunten
  • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BEHS03K-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BEHS03K-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BEHS03K-QS. weegt 4,9 kg.

BLACK+DECKER BEHS03K-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BEHS03K-QS. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

BLACK+DECKER BEHS03K-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.