1. producten
 2. DeWalt DCD996P2-QW.

DeWalt DCD996P2-QW.

5/5

DeWalt DCD996P2-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCD996P2-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCD996P2-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCD996P2-QW.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,1 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCD996P2-QW.

De DCD996P2-QW van DeWalt is een krachtige en betrouwbare boor die geschikt is voor elke klus. Het is uitgerust met een maximaal koppel van 95 Nm en 11 koppelstanden, waardoor het moeiteloos door verschillende materialen kan boren. Het heeft ook een maximale boorcapaciteit van 55 millimeter in hout en een onbelast toerental van 0-450 / 0-2.000 toeren per minuut. Deze krachtige boor heeft ook twee DeWalt XR 18 volt 5,0 Ah Li-Ion accu's en weegt slechts 2,1 kilogram. De DCD996P2-QW van DeWalt is een veelzijdige boor die ideaal is voor professionele doe-het-zelvers die een betrouwbare en krachtige boor nodig hebben. Met de 11 koppelstanden kun je moeiteloos door verschillende materialen boren. Het heeft ook een hoge capaciteit van 55 millimeter in hout, wat geschikt is voor het boren van grote gaten. Met de twee DeWalt XR 18 volt 5,0 Ah Li-Ion accu's kun je de boor ook draadloos gebruiken en de lage gewicht van 2,1 kilogram maakt het makkelijk om de boor te dragen.

Pluspunten
 • Met een boorkapaciteit van maximaal 55 millimeter in hout is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een accucapaciteit van 5,0 Ah kun je extra lang doorwerken op 1 volle accu

  .

  De XR accu's die worden meegeleverd, kunnen ook worden gebruikt op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
 • Er worden geen bits of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD996P2-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCD996P2-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCD996P2-QW. weegt 2,1 kg.

DeWalt DCD996P2-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCD996P2-QW. is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCD996P2-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.