1. producten
 2. Metabo LSV 5-225 COMFORT.

Metabo LSV 5-225 COMFORT.

5/5

Metabo LSV 5-225 COMFORT. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Metabo LSV 5-225 COMFORT. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Metabo LSV 5-225 COMFORT. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Metabo LSV 5-225 COMFORT.

Merk

Metabo

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

11,1 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Professional

Omschrijving van Metabo LSV 5-225 COMFORT.

Metabo LSV 5-225 COMFORT is de perfecte schuurmachine voor professionals en zzp'ers. Door de verlengbare stang van 110 tot 210 centimeter kun je de schuurmachine altijd op de juiste lengte instellen. Hierdoor heb je geen last meer van je rug of kramp in je tenen. De schuurmachine is voorzien van een slimme gewichtsverdeling waardoor je gemakkelijk lange tijd kunt werken. Dankzij de LED-verlichting zie je ook op donkere plekken waar je bent. Ook biedt de Metabo LSV 5-225 COMFORT een hoog comfort. Door de speciale anti-vibratie technologie worden trillingen die je ervaart tijdens het schuren tot een minimum beperkt. Met de Metabo LSV 5-225 COMFORT kun je dus gerust en gemakkelijk je muren, vloeren en plafonds schuren zonder dat je last krijgt van je rug of kramp in je tenen.

Pluspunten
 • Voorzien van een uitschuifbare lans zodat je gemakkelijk bij het plafond komt en niet hoeft te bukken bij de vloer

  .

  – Voorzien van een uitschuifbare lans zodat je gemakkelijk bij het plafond kunt komen zonder te bukken bij de vloer

  .

  Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging

  .

  – Het verwisselen van schuurpapier gaat snel en makkelijk dankzij de klittenbandbevestiging. Dankzij de lage trillingswaarde van 2,5 m/s voel je de trillingen nauwelijks in je arm

  .

  – Dankzij de lage trillingswaarde van 2,5 m/s voel je bijna geen trillingen in je arm.

Minpunten
 • De schuurmachine weegt 4,5 kilogram, wat relatief zwaar is. Je hebt altijd twee handen nodig om de schuurmachine te bedienen.

Veelgestelde vragen over Metabo LSV 5-225 COMFORT.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Metabo LSV 5-225 COMFORT. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Metabo LSV 5-225 COMFORT. weegt 11,1 kg.

Metabo LSV 5-225 COMFORT. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Metabo LSV 5-225 COMFORT. is geschikt voor een Professional.

Metabo LSV 5-225 COMFORT. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.