1. producten
 2. Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu).

Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu).

5/5

Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu).

De Bosch UniversalImpact 18V-EC is ideaal voor alle klussen waarbij kracht en precies werken hand in hand gaan. Dankzij de versnellingskeuze kies je de juiste toerental en koppel voor het materiaal waarmee je werkt. Je verandert eenvoudig de boor met behulp van de QuickStop-snelwisselaar. De boormachine is ook uitgerust met een robuuste metalen sabot waardoor je zelfs in de meest moeilijke situaties een perfecte boorstand krijgt. Bovendien heeft de klopboormachine een krachtige accu waardoor je hem ook in plaatsen waar geen stroom aanwezig is kunt gebruiken. De Bosch UniversalImpact 18V-EC is een uitstekende keuze als je krachtige boorwerken wil uitvoeren. Met de krachtige koolborstelloze motor en de geïntegreerde ledverlichting weet je zeker dat je werk goed wordt uitgevoerd. De QuickStop-snelwisselaar en de robuuste metalen sabot maken het boorwerk nog gemakkelijker. Met deze klopboormachine heb je de perfecte tool voor al je klusjes.

Pluspunten
 • Gebruik de machine ook voor licht boorwerk in tegels en steen door de klopfunctie aan te zetten

  .

  Met een boorcapaciteit tot maximaal 35 millimeter in hout kun je hem gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkere plekken een goed zicht.

Minpunten
 • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu). weegt 1,5 kg.

Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch UniversalImpact 18V-EC (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.