1. producten
 2. Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset.

Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset.

5/5

Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,9 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset.

De Bosch Professional GBH 2-26 F combihamer is perfect voor alle boorklussen. Met de meegeleverde SDS-plus borenset en snelspanboorhouder ga je meteen aan de slag. In beton kun je gaten maken tot 26 millimeter groot, in staal tot 13 millimeter en in hout tot 30 millimeter. Een handige functie is dat je de aan- en uitknop kunt vastzetten, zodat je langdurig kunt doorwerken zonder constant de knop in te drukken. Bovendien krijg je de combihamer, borenset en snelspanboorhouder in een handige koffer thuisgestuurd. De combihamer heeft een ergonomisch design waardoor hij goed in de hand ligt. Hierdoor voel je weinig trillingen en heb je een goede grip. De krachtige motor is geoptimaliseerd voor het boren in harde materialen zoals beton en staal. Met de snelheidregelaar kun je de kracht aanpassen aan het te boren materiaal. Zo kun je met deze combihamer je boorklussen met precisie uitvoeren.

Pluspunten
 • Dankzij de rotatiestop kun je de machine niet alleen gebruiken voor boren, maar ook voor het afbreken van een betonnen muurtje of het afbikken van tegels

  .

  Dankzij de extra snelspanboorkop kun je ook hout- of metaalboren met een 'normale' aansluiting gebruiken

  .

  Met een gewicht van slechts 2,9 kilogram kun je een paar uur achter elkaar comfortabel doorwerken.

Minpunten
 • Je bewegingsvrijheid is beperkt door het relatief korte netsnoer van 2,5 meter.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset. weegt 2,9 kg.

Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Professional GBH 2-26 F + SDS-plus borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.