1. producten
  2. Stanley Fatmax FME440K-QS.

Stanley Fatmax FME440K-QS.

5/5

Stanley Fatmax FME440K-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Stanley Fatmax FME440K-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Stanley Fatmax FME440K-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Stanley Fatmax FME440K-QS.

Merk

Stanley Fatmax

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver, Professional

Omschrijving van Stanley Fatmax FME440K-QS.

De Stanley Fatmax FME440K-QS excenterschuurmachine is een krachtig en betrouwbaar gereedschap voor het schuren van verschillende materialen. Het is een ergonomisch ontworpen machine met een krachtige motor van 440 watt. Hiermee kun je zonder moeite en met precisie de perfecte toplaag bereiken. De schuurzool is voorzien van een tril- en rotatiefunctie, waardoor je perfecte resultaten behaalt. Met de FME440K-QS excenterschuurmachine heb je de mogelijkheid om de schuursnelheid variabel te regelen. Hierdoor kun je zowel harde materialen als hout perfect bewerken. Met het 125 millimeter schuurpapier kun je grof of fijn schuren, afhankelijk van de verwerkte materialen. Ook is dit papier makkelijk en snel te verwisselen dankzij de klittenbandbevestiging. Daarnaast is de machine voorzien van een 4 meter lange stroomkabel, waardoor je genoeg bewegingsruimte hebt om alle verf- of vernislagen perfect te schuren.

Pluspunten
  • Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor het verfijnen van afwerkingen als voor het schuren of polijsten van grote of gebogen oppervlakken. Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregelaar. Het 4 meter lange netsnoer geeft je veel bewegingsvrijheid tijdens het schuren.

Minpunten
  • Je krijgt er slechts 3 schuurvellen bij.

Veelgestelde vragen over Stanley Fatmax FME440K-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Stanley Fatmax FME440K-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Stanley Fatmax FME440K-QS. weegt 3 kg.

Stanley Fatmax FME440K-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Stanley Fatmax FME440K-QS. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver, Professional.

Stanley Fatmax FME440K-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.