1. producten
 2. Bosch EasySander 12 + 2e accu.

Bosch EasySander 12 + 2e accu.

5/5

Bosch EasySander 12 + 2e accu. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch EasySander 12 + 2e accu. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch EasySander 12 + 2e accu. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch EasySander 12 + 2e accu.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,7 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch EasySander 12 + 2e accu.

Met de Bosch EasySander 12 + 2e accu heb je een schuurmachine die alle hoeken en kanten van het oppervlak perfect aanpakt. De driehoekige vorm maakt het mogelijk om langs lastige hoekjes zoals die van een traptrede of tuinhekje te schuren. Deze machine past zich aan aan de druk die je zet en zal hierdoor meer afnamecapaciteit hebben als je meer druk zet. Hierdoor is elk oppervlak perfect klaar voor een nieuwe verf of laklaag. Daarnaast is de klittenbandbevestiging van het schuurpapier erg handig, zo heb je altijd een nieuwe bevestigd in een handomdraai. Met de meegeleverde stofzuigadapter werk je zo stofvrij mogelijk en de extra accu zorgt ervoor dat je gewoon door kunt schuren als de accu leeg is. De Bosch EasySander 12 + 2e accu is dus de perfecte machine voor het schuren van alle oppervlakken!

Pluspunten
 • Dankzij het draadloze werken met een accu is het mogelijk

  .

  Met een gewicht van 0,7 kilogram is de schuurmachine buitengewoon licht

  .

  De aan-schakelaar kan worden vastgezet zodat je deze niet steeds in hoeft te drukken.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over Bosch EasySander 12 + 2e accu.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch EasySander 12 + 2e accu. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch EasySander 12 + 2e accu. weegt 0,7 kg.

Bosch EasySander 12 + 2e accu. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch EasySander 12 + 2e accu. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch EasySander 12 + 2e accu. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.