1. producten
  2. Makita HP1631.

Makita HP1631.

5/5

Makita HP1631. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita HP1631. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita HP1631. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita HP1631.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,9 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Makita HP1631.

De HP1631 van Makita is een krachtige boormachine die ontworpen is voor lastige klussen. Het sterke motorvermogen zorgt ervoor dat hij door de hardste materialen heen komt. De boorkop draait onbelast met 3.200 toeren per minuut en met de klopfunctie ingeschakeld maakt hij zelfs maximaal 48.000 slagen per minuut. Hierdoor is hij geschikt voor het boren door hout, metaal en steensoorten. Bovendien is hij uitgerust met een softgrip handvat en weegt hij slechts 1,9 kilogram. Hierdoor is de HP1631 makkelijk te hanteren en produceert hij minder gedreun, waardoor je langdurig comfortabel kunt werken.

Pluspunten
  • Met behulp van de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen

    .

    Je kunt gaten boren tot 30 millimeter in diameter in hout, wat meer dan genoeg is voor bijna alle klussen in en rond het huis.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, wat het moeilijker maakt om klussen op slecht verlichte plekken te doen.

Veelgestelde vragen over Makita HP1631.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita HP1631. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita HP1631. weegt 1,9 kg.

Makita HP1631. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita HP1631. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita HP1631. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.