1. producten
 2. Makita DGA504ZJ (zonder accu).

Makita DGA504ZJ (zonder accu).

5/5

Makita DGA504ZJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DGA504ZJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DGA504ZJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DGA504ZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,5 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer, Slijpschijf

Type klusser

Omschrijving van Makita DGA504ZJ (zonder accu).

Met de Makita DGA504ZJ slijp je precies zoals je wil. Deze krachtige 18V haakse slijper is uitgerust met een koolborstelloze motor en een goede bescherming tegen stof en vocht. Hierdoor is hij geschikt voor regelmatig en intensief gebruik. Ook beschikt de DGA504ZJ over een automatische snelheidscontrole, zodat je altijd precies de juiste kracht kunt inzetten voor elke toepassing. Verder is deze haakse slijper voorzien van een heropstart- en overbelastingsbeveiliging, zodat je veilig kunt werken. Met de Makita DGA504ZJ heb je alleen een accu nodig om in de meest ontoegankelijke plekken te slijpen. Deze uitvoering is niet voorzien van een accu, maar deze is wel los verkrijgbaar. Hierdoor is deze haakse slijper perfect voor diegene die al een accu heeft, maar ook voor iemand die nog op zoek is naar de juiste accu. Met de Makita DGA504ZJ ben je dus verzekerd van een krachtige en betrouwbare haakse slijper, die je ook op de meest lastig bereikbare plekken inzetten.

Pluspunten
 • Dankzij de werking op accu heb je alle bewegingsruimte en werk je ook op plekken zonder stroomvoorziening

  .

  De herstartbeveiliging voorkomt het onverwacht inschakelen van de haakse slijper

  .

  Het anti-kickback systeem voorkomt terugslag van de haakse slijper bij zware klussen.

Minpunten
 • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DGA504ZJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DGA504ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DGA504ZJ (zonder accu). weegt 2,5 kg.

Makita DGA504ZJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer, Slijpschijf.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DGA504ZJ (zonder accu). is geschikt voor een .

Makita DGA504ZJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.