1. producten
  2. Makita GA5030RSP2.

Makita GA5030RSP2.

5/5

Makita GA5030RSP2. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita GA5030RSP2. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita GA5030RSP2. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita GA5030RSP2.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,8 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer, Slijpschijf

Type klusser

Omschrijving van Makita GA5030RSP2.

De Makita GA5030RSP2 is een uiterst krachtige haakslijper die een perfecte aanvulling is op jouw huisraad. Deze haakse slijper is voorzien van een krachtige motor waardoor je moeiteloos kunt doorslijpen, zagen en schuren. Met de 7 standaard doorslijpschijven maak je aan alles wat je maar wil. Je kunt er zelfs kleinere schroeven mee verwijderen. De slijpers kun je na gebruik netjes opbergen in de metalen koffer. De GA5030RSP2 is licht van gewicht en compact van formaat, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is. Bovendien is de machine beschermd tegen stof en werkt hij stil. Je kunt dus gerust de slijper aanzetten zonder dat je overlast veroorzaakt.

Pluspunten
  • De haakse slijper wordt aangeleverd met 7 doorslijpschijven en een metalen koffer. De herstartbeveiliging voorkomt onverwachte inschakeling van de haakse slijper. De haakse slijper heeft extra gecoate anker- en veldwikkelingen ter bescherming tegen binnendringend gruis.

Minpunten
  • Voor het verstellen van de beschermkap en het wisselen van slijpschijf heb je gereedschap nodig.

Veelgestelde vragen over Makita GA5030RSP2.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita GA5030RSP2. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita GA5030RSP2. weegt 1,8 kg.

Makita GA5030RSP2. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer, Slijpschijf.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita GA5030RSP2. is geschikt voor een .

Makita GA5030RSP2. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.