1. producten
  2. Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu).

Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu).

5/5

Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu).

Merk

Einhell

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,1 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu).

De Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu) excenterschuurmachine is de perfecte oplossing voor het schuren van grote oppervlakken. De verschillende toerentallen stellen je in staat om de schuursnelheid perfect af te stemmen op het materiaal, waardoor je een perfecte afwerking krijgt. De geïntegreerde stofafzuiging voorkomt dat er stof ontstaat tijdens het schuren. Ook kun je een bouwstofzuiger aansluiten op de machine als je echt grote oppervlakken wilt schuren. Je hebt geen last van verlengsnoeren of stopcontacten die te ver weg staan, want de schuurmachine werkt op een 18 volt accu. De accu is niet standaard bij de machine inbegrepen, maar als je al een Einhell Power-X-Change 18 volt accu hebt, dan kun je deze gebruiken voor de TE-RS 18 Li E.

Pluspunten
  • Je houdt de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling.Met een gewicht van 1,1 kilogram is de schuurmachine erg licht.Je bedient de schuurmachine eenvoudig met één hand, zodat je meer controle hebt over de manier van schuren.

Minpunten
  • Je krijgt er slechts één schuurvel bij.

Veelgestelde vragen over Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). weegt 1,1 kg.

Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Einhell TE-RS 18 Li E (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.