1. producten
  2. Makita DBO180ZJ (zonder accu).

Makita DBO180ZJ (zonder accu).

5/5

Makita DBO180ZJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DBO180ZJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DBO180ZJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DBO180ZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver, Professional

Omschrijving van Makita DBO180ZJ (zonder accu).

Met de Makita DBO180ZJ kun je op een comfortabele en soepele manier fijn schuurwerk uitvoeren. De excenterschuurmachine heeft een vermogen van 18 volt en is uitgerust met een 125 millimeter schuurzool, waarmee je gelijkmatig lak of verf verwijdert. Met maar liefst 3 pendelstanden is de schuursnelheid volledig aan te passen aan jouw wensen. Bovendien is de DBO180ZJ met zijn lage zwaartepunt wendbaar en comfortabel te bedienen, ook als je het met 1 hand doet. De Makita DBO180ZJ wordt geleverd zonder accu en acculader, maar wel met een handige Mbox. Hiermee kun je de schuurmachine gemakkelijk en veilig opbergen en transporteren. De schuurmachine is ideaal voor het voorbereiden van schilderwerk aan de gevel of meubilair. Kies voor de Makita DBO180ZJ en geniet van alle bewegingsvrijheid tijdens het uitvoeren van fijn schuurwerk.

Pluspunten
  • Je gebruikt een excenterschuurmachine zowel voor het fijnafwerken als voor het schuren of polijsten van grote en/of gebogen oppervlakten. Dankzij het werken met een 18 volt accu kun je volledig draadloos werken. Je houdt de controle over de schuursnelheid door gebruik te maken van de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
  • Er wordt slechts 1 vel schuurpapier meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DBO180ZJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DBO180ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DBO180ZJ (zonder accu). weegt 1,5 kg.

Makita DBO180ZJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DBO180ZJ (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver, Professional.

Makita DBO180ZJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.