1. producten
 2. Bosch PBS 75 A.

Bosch PBS 75 A.

5/5

Bosch PBS 75 A. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PBS 75 A. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PBS 75 A. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PBS 75 A.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3,4 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PBS 75 A.

Met de Bosch PBS 75 A kunt u gemakkelijk en snel schuren. Dankzij het automatische bandsysteem blijft de schuurband altijd op de juiste positie tijdens het werken. Ook het vervangen van de schuurband is eenvoudig en snel dankzij het schuurbandspansysteem. De 710 watt PBS 75 A is daarnaast uitgerust met het Bosch microfiltersysteem: een ingebouwd stofzuigerelement dat het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox zuigt. Zo kunt u stofvrij en veilig werken. Bovendien wordt er standaard een K80 schuurband meegeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. De Bosch PBS 75 A is een ideale bandschuurmachine voor de meest uiteenlopende klussen.

Pluspunten
 • Deze type schuurmachine is ideaal voor het schuren van grote vlakke delen zoals wanden, vloeren en deuren dankzij de brede schuurband

  .

  Ook onder zware belasting blijft het toerental hetzelfde, zodat je een gelijkmatige afwerking hebt

  .

  De aan-schakelaar is vast te zetten, zodat je deze niet steeds hoeft in te drukken.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over Bosch PBS 75 A.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PBS 75 A. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PBS 75 A. weegt 3,4 kg.

Bosch PBS 75 A. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PBS 75 A. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PBS 75 A. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.