1. producten
 2. Makita HR2230X4 + borenset.

Makita HR2230X4 + borenset.

5/5

Makita HR2230X4 + borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita HR2230X4 + borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita HR2230X4 + borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita HR2230X4 + borenset.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,6 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Makita HR2230X4 + borenset.

Met de Makita HR2230X4 + borenset heb je een sterk gereedschap in huis dat geschikt is voor het boren door beton. De set bestaat uit een krachtige 710 watt boorhamer met een opbergkoffer waarin 14 SDS-plus boren zitten. Je bent dus direct al goed voorzien voor de komende klussen. Met deze boorhamer kan je boren tot 22 millimeter door beton en tot 13 millimeter door steen. Bovendien is hij bijzonder licht van gewicht, met een gewicht van slechts 2,6 kilogram. Je kunt dus langere tijd achter elkaar klussen zonder last te krijgen van vermoeide armen. Let op: Boor nr. 5 blijft niet altijd even goed zitten tijdens het vervoeren. Zit deze niet op de juiste plek, check voor de zekerheid dan even onderin de koffer. Met de Makita HR2230X4 + borenset heb je een krachtig gereedschap in huis dat geschikt is voor het boren door beton en steen. De set bestaat namelijk uit een 710 watt boorhamer en een handige opbergkoffer met daarin 14 SDS-plus boren. Je krijgt dus direct een voorraad voor de komende klussen. Met de boorhamer kan je tot 22 millimeter boren door beton en tot 13 millimeter door steen. Bovendien is hij bijzonder licht voor zo'n krachtig gereedschap. Je kunt er dus langere tijd mee klussen zonder last te krijgen van vermoeide armen. Let er wel op dat boor nr. 5 niet altijd even goed blijft zitten tijdens het vervoeren. Zit deze niet op de juiste plek, check dan voor de zekerheid even onderin de koffer.

Pluspunten
 • Bij deze uitvoering krijg je ook een opbergkoffer en borenset, zodat je meteen aan de slag kan gaan

  .

  Met een gewicht van slechts 2,6 kilogram kun je een paar uur achter elkaar comfortabel doorwerken

  .

  Je hebt lekker veel bewegingsruimte dankzij het 4 meter lange netstroom.

Minpunten
 • Er is geen rotatiestop voor breekwerkzaamheden.

Veelgestelde vragen over Makita HR2230X4 + borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita HR2230X4 + borenset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita HR2230X4 + borenset. weegt 2,6 kg.

Makita HR2230X4 + borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita HR2230X4 + borenset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita HR2230X4 + borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.