1. producten
 2. Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset.

Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset.

5/5

Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset.

Merk

Dremel

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

0,6 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset.

De 25-delige accessoireset bestaat uit een grote selectie accessoires van hoge kwaliteit, waaronder: een slijpschijf, een kap, een snijwiel, een graveerpunt, een veerpunt, een polijstwiel en nog veel meer. De accessoires zijn speciaal ontworpen voor het gebruik met de Dremel 3000, waardoor je verschillende klussen kunt uitvoeren. Daarnaast biedt de Dremel veiligheidsset bescherming voor je ogen, oren en handen tijdens het gebruik van de Dremel 3000. De set bestaat uit een veiligheidsbril, oordoppen en een paar handschoenen. De bril biedt maximale bescherming tegen stof, vuil en vliegende splinters. Oordoppen beschermen je gehoor tegen de harde geluiden die de Dremel 3000 kan maken. En de handschoenen bieden extra grip op het gereedschap en beschermen je handen tegen de warmte van de multitool.

Pluspunten
 • Het pakket bestaat uit een multitool, een 25-delige accessoireset plus een veiligheidsset, zodat je gezicht en handen beschermd zijn tijdens het klussen

  .

  Met behulp van de meegeleverde opzetstukken kun je zonder extra gereedschap wisselen

  .

  In de meegeleverde koffer kan je de multitool na gebruik netjes opruimen.

Minpunten
 • Er is geen extra verlichting voor extra zicht op je werk.

Veelgestelde vragen over Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset. weegt 0,6 kg.

Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Dremel 3000 met 25-delige accessoireset + Dremel veiligheidsset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.