1. producten
  2. Bosch PSS 300 AE.

Bosch PSS 300 AE.

5/5

Bosch PSS 300 AE. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PSS 300 AE. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PSS 300 AE. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PSS 300 AE.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,8 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PSS 300 AE.

Op zoek naar een krachtige vlakschuur machine? Dan is de Bosch PSS 300 AE wat voor jou! Deze machine is uitgerust met een krachtige motor met een vermogen van 300 watt, waardoor hij tot maar liefst 26.000 schuurbewegingen per minuut maakt. Daarnaast heeft hij een grote schuurzool die je omhoog en omlaag kunt verstellen voor het maken van precieze vlakschuren. Ook heeft de PSS 300 AE zowel een klem- als klittenbandbevestiging. Wil je tijdens je klussen geen last hebben van rondvliegende stofdeeltjes? Dan is het handige filtersysteem met ingebouwde microfilterstofbox een uitkomst. De stof wordt hiermee namelijk eenvoudig opgevangen, zodat je met schone lucht en zonder irritatie aan de slag kunt.

Pluspunten
  • Je kunt zelf kiezen of je het schuurpapier bevestigt met klittenband of met een klem. De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je hem niet continu hoeft in te drukken. In de meegeleverde koffer kun je de schuurmachine na gebruik netjes opbergen.

Minpunten
  • Na een tijdje ga je de hoge trillingswaarde van 10 m/s in je armen voelen als je langdurig schuurt.

Veelgestelde vragen over Bosch PSS 300 AE.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PSS 300 AE. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PSS 300 AE. weegt 1,8 kg.

Bosch PSS 300 AE. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PSS 300 AE. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PSS 300 AE. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.