1. producten
 2. Makita DHR243ZJW (zonder accu).

Makita DHR243ZJW (zonder accu).

5/5

Makita DHR243ZJW (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DHR243ZJW (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DHR243ZJW (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DHR243ZJW (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

3,4 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita DHR243ZJW (zonder accu).

De Makita DHR243ZJW is een combihamer die perfect is voor professionele klussers. Dankzij het gewicht van 3,4 kilogram kun je lange tijd doorgaan zonder dat je last krijgt van je armen. De rotatiestop zorgt ervoor dat lichte breekwerkzaamheden ook mogelijk zijn met deze combihamer. Daarnaast heeft de machine een geïntegreerde stofafzuiging waardoor je geen stof op de grond hebt na het klussen. Het apparaat is onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform, dus als je thuis al een accu van dit platform hebt liggen, kun je die ook gebruiken voor de DHR243ZJW. De Makita DHR243ZJW is een betrouwbare combihamer die je perfect kan gebruiken voor zwaar boorwerk en lichte breekwerkzaamheden. Het lage gewicht maakt het werken met de machine aangenaam. Daarnaast heb je met de geïntegreerde stofafzuiging geen last meer van het boorgruis en stof. De combihamer is onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform, dus als je al een accu van dit platform hebt, hoef je geen nieuwe te kopen. De Makita DHR243ZJW is daarom een perfecte keuze voor professionele klussers.

Pluspunten
 • Je gebruikt de machine ook voor breekwerkzaamheden, dankzij de rotatiestop

  .

  Je voert ook zwaar boorwerk uit met de combihamer, dankzij de hoge maximale boorcapaciteit van 24 millimeter in beton

  .

  Met een gewicht van slechts 3,4 kilogram is de machine zeer geschikt om langdurig mee te werken.

Minpunten
 • Er worden geen boor en/of beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DHR243ZJW (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DHR243ZJW (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DHR243ZJW (zonder accu). weegt 3,4 kg.

Makita DHR243ZJW (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DHR243ZJW (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

Makita DHR243ZJW (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.