1. producten
  2. Makita DF488DWAE.

Makita DF488DWAE.

5/5

Makita DF488DWAE. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DF488DWAE. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DF488DWAE. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DF488DWAE.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,7 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Makita DF488DWAE.

Met de Makita DF488DWAE krijg je een krachtig en handig gereedschap in huis. De combinatie van het gewicht van slechts 1,7 kilogram met de softgrip en de ergonomische handgreep maakt het prettig om mee te werken. Met de variabele toerenregeling kun je schroeven met precisie vast- en losdraaien. Ook voor boren is deze machine geschikt, je boort hiermee gaten tot 36 millimeter in hout met een maximaal toerental van 1400 toeren per minuut. De koppel van 42 newtonmeter zorgt voor voldoende kracht. De twee meegeleverde 18V 2,0 Ah accu's zijn ook te gebruiken met ander Makita gereedschap uit het G 18V accuplatform.

Pluspunten
  • Met een boorkapaciteit van maximaal 36 millimeter in hout, kan je hem gebruiken voor gemiddelde tot zware boorklussen. De hoge maximale koppel van 42 Nm maakt de schroefboormachine geschikt voor zware schroefklussen, zoals het verwijderen van verroeste schroeven. Je kunt de meegeleverde Makita G accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, waardoor klussen op slecht verlichte plaatsen moeilijk is.

Veelgestelde vragen over Makita DF488DWAE.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DF488DWAE. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DF488DWAE. weegt 1,7 kg.

Makita DF488DWAE. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DF488DWAE. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DF488DWAE. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.