1. producten
  2. Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

5/5

Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

4,11 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

Met de Bosch GSR 18V-21 krijg je een 35-delige bit- en borenset meegeleverd, speciaal voor het boren in hout. De bits en boren uit de set kunnen gaten tot 35 millimeter maken in hout en maximaal 10 millimeter in metaal. De behuizing van de motor is van metaal, wat de machine duurzaam maakt en een lange levensduur garandeert. Deze schroefboormachine wordt geleverd met 2 18 volt accu's van 2 ampère van het Bosch Professional 18V System accu platform. Dankzij de Electronic Cell Protection technologie is de accu tegen volledige ontlading beschermd. Na gebruik laat je alles makkelijk opbergen in de stapelbare L-Boxx opbergkoffer. Zo heb je alles netjes bij elkaar en is het gereedschap altijd bij de hand.

Pluspunten
  • Dankzij de 35-delige bit- en borenset kun je meteen aan de slag. Met een boorkapaciteit van maximaal 35 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote gaten. Je kunt de meegeleverde Bosch Professional 18V System accu ook gebruiken op ander 18 volt elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform.

Minpunten
  • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee boren in tegels of baksteen.

Veelgestelde vragen over Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). weegt 4,11 kg.

Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). is geschikt voor een Professional.

Bosch GSR 18V-21 + 35-delige bit- en borenset (hout). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.