1. producten
 2. Bosch Professional GWS 20-230 H.

Bosch Professional GWS 20-230 H.

5/5

Bosch Professional GWS 20-230 H. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GWS 20-230 H. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GWS 20-230 H. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GWS 20-230 H.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

5,1 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Omschrijving van Bosch Professional GWS 20-230 H.

Met de Bosch Professional GWS 20-230 H maak je in een handomdraai al je kluswerk af. Het vermogen van 2000 watt en de brede slijpschijf van 230 millimeter, maken de haakse slijper uiterst krachtig. Daarnaast is er ook rekening gehouden met jouw veiligheid. Zo heeft de slijper een geïntegreerde dodemansknop en een tegen verdraaiing beveiligde beschermkap. Met slechts 5,1 kilogram is de GWS 20-230 H ook relatief licht van gewicht. Met deze slijper ben je dus meer dan goed uitgerust voor al je kluswerk. Of het nu gaat om het slijpen van tegels, dakpannen, ijzeren buizen of leidingen, je hebt alles binnen handbereik. De zijhandgreep is eenvoudig verstelbaar naar de meest prettige positie. Zo kun je met de Bosch Professional GWS 20-230 H gemakkelijk en veilig je klus klaren.

Pluspunten
 • Je werkt veilig dankzij de geïntegreerde dodemansknop

  .

  Je kunt de beschermkap zonder extra gereedschap aanpassen en deze is beveiligd tegen verdraaien

  .

  Je kunt altijd de meest ideale houding aanhouden door de verstelbare handgreep.

Minpunten
 • Er worden geen slijpschijven meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GWS 20-230 H.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GWS 20-230 H. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GWS 20-230 H. weegt 5,1 kg.

Bosch Professional GWS 20-230 H. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GWS 20-230 H. is geschikt voor een .

Bosch Professional GWS 20-230 H. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.