1. producten
 2. Makita DDF484ZJ (zonder accu).

Makita DDF484ZJ (zonder accu).

5/5

Makita DDF484ZJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DDF484ZJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DDF484ZJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DDF484ZJ (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,6 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Makita DDF484ZJ (zonder accu).

De Makita DDF484ZJ boor- en schroefmachine is een krachtig gereedschap dat je veelzijdig inzet voor uiteenlopende klussen. De koolborstelloze motor en het maximale toerental van 2000 toeren per minuut zorgen voor een constante kracht, zelfs bij zware belasting. Stel de 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen af om precies het resultaat te bereiken dat je wilt. Dankzij de automatische asblokkering hoef je bovendien geen tijd te verspillen aan het wisselen van boren en bits. Met deze boor- en schroefmachine ben je altijd verzekerd van een nauwkeurig en krachtig resultaat. Daarnaast is de Makita DDF484ZJ ook nog eens compatibel met het Makita LXT 18 volt accuplatform. Heb je al een accu van dit merk in huis? Dan kun je deze ook gebruiken om te profiteren van de voordelen van deze boormachine. Of je nu een klusser bent of een professioneel vakman, met de Makita DDF484ZJ ben je verzekerd van een krachtig en betrouwbaar gereedschap dat je veelzijdig inzet.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, is deze schroefboormachine geschikt voor gemiddelde tot zware boorklussen

  .

  Met een hoge maximale koppel van 54 Nm is het perfect voor zware schroefklussen, zoals het losdraaien van verroeste schroeven

  .

  De geïntegreerde werklamp zorgt voor goed zicht, ook op minder verlichte plekken.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in steen boren

  .

  -> De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in steen boren.

Veelgestelde vragen over Makita DDF484ZJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DDF484ZJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DDF484ZJ (zonder accu). weegt 1,6 kg.

Makita DDF484ZJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DDF484ZJ (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Makita DDF484ZJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.