1. producten
 2. Bosch PSM 18 LI.

Bosch PSM 18 LI.

5/5

Bosch PSM 18 LI. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PSM 18 LI. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PSM 18 LI. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PSM 18 LI.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,3 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PSM 18 LI.

De Bosch PSM 18 LI is meer dan alleen maar draadloos schuren; het is een revolutie in de schuurwereld. Deze draadloze deltaschuurmachine heeft een 18 volt accu en een vermogen van 2,5 Ah dat zorgt voor een indrukwekkende performance. Je geniet van een ongekende bewegingsvrijheid, zonder dat je concessies hoeft te doen aan de effectiviteit. Dankzij zijn compacte vorm kom je gemakkelijk in elke hoek en het microfiltersysteem zorgt voor een stofvrije omgeving. Met het geavanceerde schuurplateau van de PSM 18 LI benut je het schuurpapier optimaal. De deltapunt van het schuurpapier maak je makkelijk los en daarnaast is het plateau in tweeën gedeeld. Dit maakt het werken met deze machine nog effectiever. Bovendien is hij ook nog eens traploos instelbaar met een variable toerentalregeling van 8.000 tot 18.000 rpm. Deze innovatieve draadloze schuurmachine is een perfecte keuze voor zowel doe-het-zelvers als vakmannen.

Pluspunten
 • Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van hoeken en randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoeksvormige zool

  .

  Dankzij de werking op accu ga je volledig draadloos te werk

  .

  De aan-schakelaar is vast te zetten zodat je deze niet continu hoeft in te drukken.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over Bosch PSM 18 LI.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PSM 18 LI. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PSM 18 LI. weegt 1,3 kg.

Bosch PSM 18 LI. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PSM 18 LI. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PSM 18 LI. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.