1. producten
 2. DeWalt DCD777S2T-QW.

DeWalt DCD777S2T-QW.

5/5

DeWalt DCD777S2T-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCD777S2T-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCD777S2T-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCD777S2T-QW.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van DeWalt DCD777S2T-QW.

Met de DeWalt DCD777S2T-QW kun je moeiteloos gaten boren tot 30 millimeter diepte in hout. Deze schroefboormachine is compacter dan zijn voorgangers en is daarom ideaal om moeilijk bereikbare plekken te boor of te schroeven. De koppel van 65 newtonmeter maakt het ook mogelijk om zwaar schroefwerk te verrichten. Door het lage gewicht van 1,5 kilogram is de boormachine gemakkelijk te bedienen zonder dat je last krijgt van spierpijn. De bits zijn eenvoudig met één hand te wisselen. Ook heeft de boormachine een automatisch toerental, zodat je altijd de ideale controle hebt. De DeWalt DCD777S2T-QW wordt geleverd met twee DeWalt XR 18 volt accu's en een oplader in een stapelbare TSTAK koffer. Zo heb je alles wat je nodig hebt om perfect te boren en schroeven bij de hand!

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde DeWalt XR-accu ook op ander elektrisch gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform

  .

  Met een maximale koppel van 65 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  Bovendien heeft deze machine een gewicht van slechts 1,5 kilogram, waardoor het langdurig klussen goed vol te houden is.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen slagfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD777S2T-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCD777S2T-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCD777S2T-QW. weegt 1,5 kg.

DeWalt DCD777S2T-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCD777S2T-QW. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

DeWalt DCD777S2T-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.