1. producten
 2. Stanley Fatmax FMCW210D1-QW.

Stanley Fatmax FMCW210D1-QW.

5/5

Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Stanley Fatmax FMCW210D1-QW.

Merk

Stanley Fatmax

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,9 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver, Professional

Omschrijving van Stanley Fatmax FMCW210D1-QW.

De Stanley Fatmax FMCW210D1-QW maakt uw klus nog gemakkelijker en meer comfortabel. Met de sterke 18 volt motor is deze handige schuurmachine sterk genoeg om krachtig te schuren en tegelijkertijd de juiste beheersing te behouden. De machine is licht van gewicht en kan met een enkele hand bediend worden. De schuurmachine is uitgevoerd met een stofafzuiging waardoor het stof direct wordt afgezogen, waardoor het schuurproces schoner en gezonder is. Met de variabele snelheid kun je ervoor zorgen dat je het optimale resultaat krijgt bij elke klus. En dankzij de accubedrijf kun je overal waar je wilt werken. Met de Stanley Fatmax FMCW210D1-QW heb je alles wat je nodig hebt om detailwerk in moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk en comfortabel af te ronden.

Pluspunten
 • Dankzij de werking op accu ga je volledig draadloos te werk

  .

  -> Dankzij de werking met een accu ga je volledig draadloos te werk. Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  -> Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsinstelling. Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging

  .

  -> Schuurpapier wissel je binnen mum van tijd en gemakkelijk dankzij de klittenbandvergrendeling.

Minpunten
 • Er worden geen schuurvellen meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Stanley Fatmax FMCW210D1-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. weegt 0,9 kg.

Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver, Professional.

Stanley Fatmax FMCW210D1-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.