1. producten
 2. Bosch PBS 75 AE SET.

Bosch PBS 75 AE SET.

5/5

Bosch PBS 75 AE SET. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PBS 75 AE SET. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PBS 75 AE SET. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PBS 75 AE SET.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3,5 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PBS 75 AE SET.

De Bosch PBS 75 AE SET is een krachtig hulpmiddel voor precisiewerk. Met de 75 millimeter breedte schuurt hij moeiteloos grotere oppervlakken. De lange handgreep is comfortabel en biedt veel grip en controle voor een optimale bediening. Het innovatieve koppelregelingssysteem zorgt ervoor dat de machine tijdens het schuren altijd de juiste snelheid aanhoudt. Dankzij de lage trillingswaarden is het schuren met de Bosch PBS 75 AE SET comfortabel en veilig. Bovendien is hij voorzien van een stofafzuigslang voor een schone werkomgeving. De Bosch PBS 75 AE SET is een professionele bandschuurmachine die je bij elke klus van dienst is. Met deze 750 watt sterke machine kun je op een efficiënte manier materiaal verwijderen, gladmaken, schuren en polijsten. De perfecte balans tussen hoge prestaties en veiligheid maakt de Bosch PBS 75 AE SET geschikt voor zowel beginners als professionals.

Pluspunten
 • Je houdt de controle over de bandensnelheid met behulp van de variabele snelheidsregeling

  .

  Ook bij zware belasting blijft het toerental hetzelfde, wat ervoor zorgt dat je gelijkmatig schuurt

  .

  De aan-schakelaar kan vastgezet worden, zodat je deze niet steeds in hoeft te drukken.

Minpunten
 • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over Bosch PBS 75 AE SET.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PBS 75 AE SET. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PBS 75 AE SET. weegt 3,5 kg.

Bosch PBS 75 AE SET. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PBS 75 AE SET. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PBS 75 AE SET. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.